Umeå 19-20 november 2005

Hejsan Maud!

Jag var på din kurs här i Umeå förra helgen och jag är mycket nöjd med den. Väldigt pedagogisk upplagd med lagom långa föreläsningar varvade med raster och frågor. Att man var trött om kvällarna, berodde på att du lyckades väldigt bra med att behålla min uppmärksamhet så intensivt hela tiden och tiden bara flög iväg! Mycket prisvärd kurs, sällan man kommer undan med två dagars föreläsning inkl kursmaterial och intyg.

Elin Quist

**************

Hej Maud!
Ville bara tacka för En JÄTTE BRA HELG!!! Trots att det snurrade runt ibland. Har suttit och tittat på mina anteckningar och renskrivit dessa, det är för mig ett bra sätt komma ihåg allt, (hoppas jag).  Men det är som du säger det enda man kan göra är att nöta på och "gnugga" fast allt.
Kram på Dig & de dina. Var rädd om Dig!

Carina Agenhag

**************

Hej,

Tack för kursen. Det var en intressant och trevlig kurs om kattgenetik. Jag lärde mig mycket under helgen och det var pedagogiskt att ha uppgifter efter varje avsnitt. Som nybörjare blev det ibland svårt att hänga med allt, men man fick ändå en bra insikt vad man skall tänka på, om man börjar föda upp katter. Särskilt så att man tänker innan vilka färger och mönster man vill få fram och kan skaffa lämpliga avelskatter.

Hälsningar
Hannele

**************

Hej Maud!

TACK för en helt underbar helg :o) ! Du lärde mig och flera andra, ännu mer om genetikens "under", och förklarade hur olika saker kan ske. Vi var flera, som redan gått 3-4 ENDAGS-kurser tidigare, med all komprimering det innebär.
Man blir aldrig fullärd inom genetikens virrvarr ;o) !

Ha´ en skön jul!
/Gerd Andersson

ukmail.gif (3646 bytes)

Webmistress: Maud Dickson - Pirot