BULGARIEN september 2011 

Reportaget består av 7 sidor

Don't read Swedish? Please use google translate!

 

Äntligen kom vi iväg! Det var ett år sedan sist. Ingerbeth och jag åkte till Sunny Beach i Bulgarien. Vi har haft vår bästa semester på länge, kanske någonsin.
Denna gång skrev vi dagbok och den återges här.

Dag 1.

Lite jobbigt på planet. Jag hade feber och en sprängande huvudvärk. och barnet bakom, som var ca ett år, gallskrek en hel del. När vi var nästan framme, fick barnet en napp, varför inte tidigare? Vi kom ur planet och ner på marken. Ingen rollator!!? Ska man behöva be om det? Nervös! Detta börjar bra! (Senare fick vi veta att det är flygplatsen som bestämmer, om man ska få den direkt, då man går ur planet eller i bagageutlämningen. Troligen för att det är ett högt steg upp i bussen och vid hemkomsten till Landvetter, även en lång trappa. Eftersom det inte  var så länge sedan jag inte kunde gå i trappor, så är det något förvillande. Jag antar att man måste begära rullstol i sådana lägen.)


Vårt rymliga fina rum. Man vänjer sig vid färgen

Men sedan vänder det. Hotellet är jättefint och ligger mitt i smeten. Spännande, vi känner oss som barn på julafton. Rummet är rena drömmen. Vi fick en lägenhet och det visade sig att de flesta av våra medresenärer också hade fått det. Helt underbart. Och tyst och fint och inte så långt att gå. Verkligen något vi uppskattade.

 

 
James vilar sig bakom gardinen och utsikt från vår balkong

Inga problem att kila ut och köpa vatten och en bit pizza. Men vi blev nog blåsta på första betalda middagen. Datumet fanns med på kortet vi fick, men vi anlände för sent till hotellet.